Vergrootglas

foto 9a min

Van de Schoolspullenpas mogen Schoolspullen-, kantoorartikelen en/of gymspullen worden gekocht. Alle overige producten mogen niet met de Schoolspullenpas worden betaald. De Schoolspullenpas kan niet besteed worden in combinatie met andere producten of voedselwaren. Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken? U vindt een voorbeeld hieronder:

 1806 schoolbenodigdheden

* Let op: U mag per kind maximaal € 75 besteden aan gymspullen. Dit geldt voor kinderen in de brugklas en in het voortgezet onderwijs en mbo. Een binnenschoen is een functionele sportschoen voor binnengym, geen sneaker. Voorbeelden van schoenen die u wel en niet mag aanschaffen voor binnengym vindt u hieronder.

** Wat niet in de lijst staat maar wat wel gekocht mag worden: Sporthoofddoekjes, slippers voor het douchen na de gymles, inlegzool voor gymschoenen voor de verbetering van de demping en te zorgen voor een voetbed (richtprijs €15 tot €18) zijn toegestaan. Al deze artikelen vallen onder de afspraak dat er maximaal €75 aan gymspullen gekocht mag worden. Voor het thuis kunnen printen mag er ook printerpapier worden gekocht.

*** Op de schoollijst staat welke woordenboeken nodig zijn. Standaard zijn dit vooral boeken Nederlands-Engels en Engels-Nederland en Nederlands-Frans en Frans-Nederlands. Daarnaast wordt vaak gevraagd een Nederlands woordenboek aan te schaffen.