Vergrootglas

foto 9a min


Hoe verloopt de aanvraag?

Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar die wonen in Den Haag en een Haagse Ooievaarspas hebben, kunnen een computer aanvragen.

U kunt een aanvraagformulier invullen op de website. Of u kunt telefonisch een computer aanvragen. Stichting Leergeld Den Haag is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Ons telefoonnummer is 070 – 360 1337.

Als wij uw aanvraag hebben verwerkt, krijgt u een bevestiging per post. Dit kan even duren.
 
Drie weken voor de bezorgdatum krijgt u van ons een brief met een groen kaartje. Wanneer u thuis bent op de bezorgdatum, stuurt u het groene kaartje met uw handtekening aan ons terug.

U kunt op kantoor van Leergeld Den Haag een computer afhalen. Hiervoor maakt u eerst een afspraak met ons. Dat kan per telefoon..

Wanneer u de computer in ontvangst neemt, tekent u het contract en betaalt u de eigen bijdrage van € 30,-.


Hoe verloopt de bezorging?

Medewerkers van Leergeld Den Haag komen bij u thuis de computer bezorgen. De medewerkers sluiten de computer aan en controleren of alles werkt.


Garantie en reparaties?

Op de computer zit 6 maanden garantie. Na 6 maanden kost reparatie aan de computer € 10,-. De garantieperiode van 6 maanden gaat daarna opnieuw in.

In sommige gevallen kunnen onze medewerkers besluiten om de computer te vervangen. Vervanging van de computer kost € 15,-.

Wij doen geen reparaties aan huis. U kunt ons bellen om een afspraak te maken om de systeemkast (of andere kapotte onderdelen) bij ons langs te brengen voor reparatie.

 

Handleiding aansluiten computer

Zie de pdf "handleiding computeraansluiting.pdf".


Mag ik de computer houden?

De computer is in bruikleen. Dit betekent dat de computer altijd van Leergeld Den Haag blijft. U leent de computer zolang uw kind de computer nodig heeft.

Wanneer u de computer niet meer nodig heeft, dan ontvangen wij die graag terug. U kunt de spullen bij ons inleveren op kantoor.

U krijgt van Leergeld Den Haag de volgende spullen als u een computer aanvraagt:

  • Een systeemkast
  • Een beeldscherm
  • Een toetsenbord
  • Een muis
  • Een speaker set (boxen)

De systeemkast en het beeldscherm zijn hernieuwd. Het toetsenbord, de muis en de speaker set zijn nieuw. De computers worden klaar gemaakt door onze medewerkers. Elke computer bevat Windows 10 en Microsoft Office 2010. Onze systemen zijn daardoor goed te gebruiken voor schoolwerk.

U kunt de computer zelf thuis aansluiten op internet. Dit doet u door een netwerk kabel erin te doen, die verbonden is met een modem. Of door een WiFi USB stick aan te schaffen en erin te doen. De WiFi stick steekt u in één van de USB poorten van de systeemkast. 

refurbishedpc

 

 

 

 

foto pc toebehoren 

Fotoset van de geleverde computer en toebehoren.

Als u de voorwaarden voor de computer kent, dan kunt op de link "Computer aanvragen" klikken. Met dit formulier kunt u een aanvraag doen. Let op! Voor een computer vragen wij u een eigen bijdrage van € 30,-. Wilt u eerst iemand spreken? Neem dan contact op met Leergeld Den Haag.

 Reparatieafdeling