chevron-rightcloseVergrootglas search

Winterkledingpas

wkpas2018 k2Hoera, alle kinderen van 4 tot 18 jaar (geboren tussen 1 oktober 2000 en 31 december 2014) met een geldige Ooievaarspas, komen dit jaar in aanmerking voor de Winterkledingpas. Begin oktober valt het aanvraagformulier in de brievenbus. Kinderen tussen 4 en 12 krijgen op hun pas een tegoed van € 110. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar is het bedrag € 125. Meer weten? Klik hier, of op het plaatje van de Winterkledingpas.

Sponsorloop

sponsorloopAlle Haagse kinderen moeten mee kunnen doen!
Daarom was er op zondag 14 oktober een sponsorloop. 
Heb je meegelopen? Lever het blikje uiterlijk maandag 22 oktober in bij Leergeld
. Willen jouw sponsors het geld liever overmaken? Dit kan naar NL47RABO0135123313 t.n.v. Stichting Leergeld Den Haag onder vermelding van sponsorloop.

Schoolspullenpas                                                               

1805 design SSP 2018De Schoolspullenpassen kon u gebruiken tot en met 30 september 2018. Na deze datum zijn alle tegoeden op de passen vervallen!

 

  

Verlenging Ooievaarspas

ooievaarspasLet op: De Ooievaarspas wordt dit jaar niet voor iedereen automatisch verlengd. Wilt u weten of uw Ooievaarspas verlengd is? Neem contact op met de gemeente Den Haag (afdeling Ooievaarspasregeling) via telefoonnummer 14070. Klik voor meer informatie hier. Leergeld Den Haag kan u niet helpen bij een versnelde afhandeling van een Ooievaarspasaanvraag. Dit kan alleen bij de afdeling Ooievaarspassen van de Gemeente Den Haag (klik hier om direct naar de Gemeentepagina te gaan.

Zonder fiets moet je betalen voor de tram of bus, zonder computer kun je geen huiswerk maken en zonder tenue kan je niet meedoen op de sportclub. In steeds meer gezinnen wordt het onmogelijk om kinderen mee te laten doen met sport of muziekles. Kosten die de school met zich meebrengt, zoals een computer of een fiets, zijn voor veel ouders niet meer op te brengen. Leergeld Den Haag geeft noodzakelijke voorzieningen aan kinderen van ouders met een krappe beurs.