Vergrootglas

 

twitter facebook

Onze openingstijden zijn gewijzigd. Voor de nieuwe tijden, klik hier

Vacature
Wij zijn op zoek naar een communicatiemedewerker. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk snel de vacature. 

dialoogverslag

Winterkledingpas
Het aanvraagformulier voor de Winterkledingpas wordt in de week van 24 tot en met 27 september naar u opgestuurd. U kunt de aanvraag digitaal doen:Digitale aanvraag Winterkledingpas(de aanvraagcode staat in de brief die u van Leergeld krijgt) óf door het terugsturen van het aanvraagformulier.

 

Squla    

Leren moet Leuk zijn!
Zit uw kind op de basisschool? En heeft uw kind een Haagse Ooievaarspas? Dan kunt u bij ons Squla of WoordExtra aanvragen.
Squla Logo Whiteborder NL
Groep 1 en 2: WoordExtra aanvraagformulier

Groep 3 t/m 8: Squla aanvraagformulier

Wilt u eerst meer informatie? Klik op de knop: veelgestelde vragen 
Let op: we ontvangen veel aanvragen voor Squla. Daarom duurt het langer dan normaal voordat u een reactie van ons krijgt. 

 

Wat doet Leergeld Den Haag

Zonder fiets moet je betalen voor de tram of bus, zonder computer kun je geen huiswerk maken en zonder tenue kan je niet meedoen op de sportclub. In steeds meer gezinnen wordt het onmogelijk om kinderen mee te laten doen met sport of muziekles. Kosten die de school met zich meebrengt, zoals een computer of een fiets, zijn voor veel ouders niet meer op te brengen. Leergeld Den Haag geeft noodzakelijke voorzieningen aan kinderen van ouders met een krappe beurs.

Verlenging Ooievaarspas

ooievaarspasLet op: De Ooievaarspas wordt ook dit jaar niet voor iedereen automatisch verlengd. Wilt u weten of uw Ooievaarspas verlengd is? Neem contact op met de gemeente Den Haag (afdeling Ooievaarspasregeling) via telefoonnummer 14070. Klik voor meer informatie hier . Leergeld Den Haag kan u niet helpen bij een versnelde afhandeling van een Ooievaarspasaanvraag. Dit kan alleen bij de afdeling Ooievaarspassen van de Gemeente Den Haag (klik hier om direct naar de Gemeentepagina te gaan.