Vergrootglas

 twitterfacebookSqula    

Leren moet Leuk zijn!
Zit uw kind op de basisschool? En heeft uw kind een Haagse Ooievaarspas?Dan kunt u bij ons Squla of WoordExtra aanvragen.
Squla Logo Whiteborder NL
Groep 1 en 2: WoordExtra aanvraagformulier

Groep 3 t/m 8: Squla aanvraagformulier

Wilt u eerst meer informatie? Klik op de knop: veelgestelde vragen 

Schoolspullenpas   

Leergeld Den Haag kan dankzij de Gemeente Den Haag en het bedrijfsleven ook in 2019 aan alle kinderen van 4 tot en met 17 jaar, met een geldige Ooievaarspas, een Schoolspullenpas verstrekken. Eind mei verstuurt Leergeld de aanvraagformulieren naar meer dan 20.000 kinderen die in Den Haag wonen. In juni gaan we aanvraagformulieren verwerken. Dit jaar kan er voor het eerst ook digitaal een aanvraag worden gedaan! U hoeft het aanvraagformulier dan niet meer op te sturen. Het formulier kan dan ook niet meer kwijtraken! Klik op de knop om digitaal aan te vragen: aanvraagpagina

Nadat we de aanvraag van u hebben ontvangen versturen wij de activatiecode en de passen. Kijk bij de veelgestelde vragen wanneer u de activatiecode en pas kunt verwachten. Denk eraan: De pas moet eerst geactiveerd worden met behulp van de activatiecode en het pasnummer. U hebt dus de pas en toegestuurde activatiecode nodig. Hulp nodig? Klik dan op "Hulp bij activeren"
.

Dit jaar heeft Leergeld voor het eerst een zomerstop. Tijdens de zomervakantie verstuurt Leergeld geen activatiecode en Schoolspullenpas op naar u. Voor aanvraagformulieren die wij vanaf 18 juli ontvangen en scannen vallen de activatiecode 22 augustus op de deurmat en de Schoolspullenpas op 24 augustus. U kunt dan tot en met 30 september schoolspullen kopen met de pas.

Zorg er voor dat wij voor 12 september uw aanvraag binnen hebben!!!

  

SSP 2019

ActiverenSaldocheckHulp bij activeren Veelgestelde vragen

Onder de knop "Winkels" staat een lijst met alle filialen in Den Haag en omgeving van AJ Sports, Aktie Sport, Bruna, Free Kick sport, HEMA, Paagman, Perry en Primera, waar u schoolspullen kunt kopen. Alleen bij deze winkels kunt u schoolspullen kopen! Heeft u vragen over de Schoolspullenpas, dan vindt u onder "Veelgestelde vragen" waarschijnlijk het antwoord. Is uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Klik op de knop voor een overzicht van alle: Winkels

  • Vragen over de Schoolspullenpas? Van maandag t/m donderdag is Leergeld van 9.00 - 12.30 uur bereikbaar op: tel.: 070-7796135 of 070-7796136;
  • U kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • Overige vragen? Van maandag t/m donderdag is Leergeld van 9.00 - 12.30 uur bereikbaar op tel.: 070-3601337.

Wat doet Leergeld Den Haag

Zonder fiets moet je betalen voor de tram of bus, zonder computer kun je geen huiswerk maken en zonder tenue kan je niet meedoen op de sportclub. In steeds meer gezinnen wordt het onmogelijk om kinderen mee te laten doen met sport of muziekles. Kosten die de school met zich meebrengt, zoals een computer of een fiets, zijn voor veel ouders niet meer op te brengen. Leergeld Den Haag geeft noodzakelijke voorzieningen aan kinderen van ouders met een krappe beurs.

Verlenging Ooievaarspas

ooievaarspasLet op: De Ooievaarspas wordt ook dit jaar niet voor iedereen automatisch verlengd. Wilt u weten of uw Ooievaarspas verlengd is? Neem contact op met de gemeente Den Haag (afdeling Ooievaarspasregeling) via telefoonnummer 14070. Klik voor meer informatie hier . Leergeld Den Haag kan u niet helpen bij een versnelde afhandeling van een Ooievaarspasaanvraag. Dit kan alleen bij de afdeling Ooievaarspassen van de Gemeente Den Haag (klik hier om direct naar de Gemeentepagina te gaan.