Vergrootglas

 

  twitter facebook

Onze openingstijden zijn gewijzigd. Voor de nieuwe tijden, klik hier

Denk mee met de Haagse Raad van Kinderen!

De Haagse Raad van Kinderen geeft de gemeente advies. Het advies gaat over wat de gemeente kan doen voor kinderen van ouders met weinig geld.
Om dit advies te geven, wil de Raad van Kinderen graag jouw mening! Klik hier voor meer informatie. 

Vacature

Wij zijn op zoek naar een communicatiemedewerker. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk snel de vacature. 

dialoogverslag
Winterkledingpas

Het aanvraagformulier voor de Winterkledingpas is eind september naar u opgestuurd. U kunt de aanvraag
digitaal doen:  Digitale aanvraag Winterkledingpas(de aanvraagcode staat in de brief die u van Leergeld krijgt) óf door het terugsturen van het aanvraagformulier.

Meer infoActiverenSaldocheckHulp bij activerenWinkels

Squla    


Leren moet Leuk zijn!

Zit uw kind op de basisschool? En heeft uw kind een Haagse Ooievaarspas? Dan kunt u bij ons Squla of WoordExtra aanvragen.
Squla Logo Whiteborder NL
Groep 1 en 2: WoordExtra aanvraagformulier

Groep 3 t/m 8: Squla aanvraagformulier        

Wilt u eerst meer informatie? Klik op de knop: veelgestelde vragen 
Let op: we ontvangen veel aanvragen voor Squla. Daarom duurt het langer dan normaal voordat u een reactie van ons krijgt. 

Wat doet Leergeld Den Haag

Zonder fiets moet je betalen voor de tram of bus, zonder computer kun je geen huiswerk maken en zonder tenue kan je niet meedoen op de sportclub. In steeds meer gezinnen wordt het onmogelijk om kinderen mee te laten doen met sport of muziekles. Kosten die de school met zich meebrengt, zoals een computer of een fiets, zijn voor veel ouders niet meer op te brengen. Leergeld Den Haag geeft noodzakelijke voorzieningen aan kinderen van ouders met een krappe beurs.

Verlenging Ooievaarspas

ooievaarspasLet op: De Ooievaarspas wordt ook dit jaar niet voor iedereen automatisch verlengd. Wilt u weten of uw Ooievaarspas verlengd is? Neem contact op met de gemeente Den Haag (afdeling Ooievaarspasregeling) via telefoonnummer 14070. Klik voor meer informatie hier . Leergeld Den Haag kan u niet helpen bij een versnelde afhandeling van een Ooievaarspasaanvraag. Dit kan alleen bij de afdeling Ooievaarspassen van de Gemeente Den Haag (klik hier om direct naar de Gemeentepagina te gaan.