chevron-rightcloseVergrootglas search

Bescherming persoonsgegevens

 

  Statutaire naam:
  RSIN/Fiscaal nummer: 
  Adres

  Postcode/plaats
  Stichting Leergeld Den Haag
  816171737
  Newtonstraat 4V
  2562 KR - Den Haag

 

Privacy verklaring Stichting Leergeld Den Haag

Stichting Leergeld Den Haag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./070-3601337) verwerkt en gebruikt uw persoonsgegevens voor het doen van verstrekkingen die u voor uw kinderen die in het bezit zijn van een Ooievaarspas, hebt aangevraagd. Daarnaast gebruiken we uw persoonsgegevens om u aan te kunnen schrijven over verstrekkingen.

Leergeld Den Haag verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gevraagd en verkregen.

Per verstrekking geven we aan wat we delen met derden:

privacyafbeelding

Leergeld Den Haag ontvangt persoonsgegevens van de Gemeente Den Haag in de vorm van alle Ooievaarspashouders van 3 tot 18 jaar. Deze gegevens worden beveiligd en versleuteld verstuurd.

Indien Leergeld Den Haag uw persoonsgegevens niet mag of kan verwerken, is Leergeld Den Haag niet in staat aanvragen voor uw kinderen in behandeling te nemen, of verstrekkingen te doen. Leergeld slaat uw gegevens niet langer op dan de wettelijke termijn toestaat.

U heeft recht op inzage, wijzigingen, of het door ons laten verwijderen van persoonsgegevens bij ons in het systeem. Verzoeken tot inzage, wijziging of verwijderering van uw gegevens kunt u doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Wij vragen u dan altijd een kopie van de Ooievaarspas van uw kind(eren) mee te sturen.

Onderstaand vindt u een lijst van partners waar wij mee samenwerken en waar wij voor uw aanvragen en verstrekkingen gegevens mee uitwisselen en voor welke verstrekking:

  • Blackhawk/Prisma: Schoolspullenpas en Winterkledingpas
  • HTM/Translink: Vrij reizen abonnement en persoonlijke OV kaart
  • Prijssnijder/Radji Enterprise/De Inzet/Biking to School: Fietsen
  • Scholen (PO/VO/MBO): Schoolreizen, schoolkampen, laptops, IPads, Chromebooks
  • Paagman: Grafische rekenmachines
  • Opticiens (Eye Wish/Specsavers/Hans Anders): Brillen
  • Sport en cultuurorganisaties en leveranciers aangesloten bij de Ooievaarsregeling van Gemeente Den Haag: Sportartikelen en cultuurmiddelen

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens:

Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Contactgegevens

Telefonisch spreekuur voor privacy vragen

  • Telefoon: 0900-200 12 01 (€ 0,05/minuut, plus de kosten voor het gebruik van uw mobiele of vaste telefoon).
  • Openingstijden: op werkdagen van 09.00 tot 1200 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.