Vergrootglas

Veelgestelde vragen over computers


Hoe verloopt de aanvraag?

Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar die wonen in Den Haag en een Haagse Ooievaarspas hebben, kunnen een computer aanvragen.

U kunt een aanvraagformulier invullen op de website. Of u kunt telefonisch een computer aanvragen. Stichting Leergeld Den Haag is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Ons telefoonnummer is 070 – 360 1337.

Als wij uw aanvraag hebben verwerkt, krijgt u een bevestiging per post. Dit kan even duren.
 
Drie weken voor de bezorgdatum krijgt u van ons een brief met een groen kaartje. Wanneer u thuis bent op de bezorgdatum, stuurt u het groene kaartje met uw handtekening aan ons terug.

U kunt op kantoor van Leergeld Den Haag een computer afhalen. Hiervoor maakt u eerst een afspraak met ons. Dat kan per telefoon..

Wanneer u de computer in ontvangst neemt, tekent u het contract en betaalt u de eigen bijdrage van € 30,-.


Hoe verloopt de bezorging?

Medewerkers van Leergeld Den Haag komen bij u thuis de computer bezorgen. Vanwege de coronamaatregelen wordt de computer niet aangesloten door onze medewerker(s). In plaats daarvan krijgt u een handleiding om het aansluiten zelf te doen.


Garantie en reparaties?

Op de computer zit 6 maanden garantie. Na 6 maanden kost reparatie aan de computer € 10,-. De garantieperiode van 6 maanden gaat daarna opnieuw in.

In sommige gevallen kunnen onze medewerkers besluiten om de computer te vervangen. Vervanging van de computer kost € 15,-.

Wij doen geen reparaties aan huis. U kunt ons bellen om een afspraak te maken om de systeemkast (of andere kapotte onderdelen) bij ons langs te brengen voor reparatie.

 

Handleiding aansluiten computer

Zie de pdf "handleiding computeraansluiting.pdf".


Mag ik de computer houden?

De computer is in bruikleen. Dit betekent dat de computer altijd van Leergeld Den Haag blijft. U leent de computer zolang uw kind de computer nodig heeft.

Wanneer u de computer niet meer nodig heeft, dan ontvangen wij die graag terug. U kunt de spullen bij ons inleveren op kantoor.