Vergrootglas

Wat kunt u verwachten?

Computerset

  • Een systeemkast
  • Een beeldscherm
  • Een toetsenbord
  • Een muis
  • Een set speakers (2 boxen)

De systeemkast en het beeldscherm zijn hernieuwd. Het toetsenbord, de muis en de boxjes zijn nieuw. De computer is klaargemaakt door onze medewerkers met Windows 10 en Microsoft Office 2010. Dus goed te gebruiken voor schoolwerk.

U kunt de computer zelf aansluiten op internet. Dit doet u door een netwerk kabel erin te doen, die verbonden is met een modem. Of door een WiFi USB stick aan te schaffen en erin te doen. De WiFi stick steekt u in één van de USB poorten van de systeemkast. De eigen bijdrage voor een computer is € 30,00.

 

refurbishedpc

 

 

 

 

foto pc toebehoren 

Computer en toebehoren.

Chromebook

De opstarttijd is snel, het heeft een lange accuduur, is licht gewicht en er zijn veel handige apps. Bestanden kun je maken, bekijken en bewerken in Google Drive, ook als je offline bent. Alle wijzigingen worden gesynchroniseerd zodra je verbinding hebt. 

Welke Chromebook is het? 

Een Chromebook Lenovo 14E Gen2 of een vergelijkbaar type van een ander merk. Er zit een hoes en een muis bij. Het is een rugged model: het heeft stevige scharnieren en casing. Het kan tegen een stootje en intensief gebruik.

 

Als u de voorwaarden voor de computer/Chromebook kent, klik op Computer aanvragen 

Wilt u eerst iemand spreken? Neem dan contact met ons op