Vergrootglas

1. Help Leergeld als particulier

Met een gift aan Leergeld Den Haag helpt u kinderen uit minimagezinnen om mee te kunnen doen. Misschien is het leuk om eens in plaats van een cadeautje voor uw verjaardag een bedragje voor Leergeld Den Haag te vragen? Een onverwacht meevallertje, statiegeld of iets verkocht op internet? Denk dan eens aan onze Haagse kinderen. U kunt bedragen, klein of groot, overmaken op rekening NL47RABO0135123313 ten name van Stichting Leergeld Den Haag, onder vermelding van gift. Natuurlijk kunt u ook donateur worden en Leergeld Den Haag ondersteunen met een vaste bijdrage.

Ook door het organiseren van een sponsorloop (bijvoorbeeld op school of in de wijk) kunt u/jij Leergeld Den Haag helpen. Neem voor een sponsorlooppakket contact op met Leergeld Den Haag.

Met een gift aan Leergeld heeft een 80 jarige dame uit Den Haag € 500,- gegeven. Hiermee zijn 6 kinderen blij gemaakt met een fiets en sportkleding. Een student heeft € 10,- gewonnen in een loterij en dit bedrag overgemaakt naar Leergeld. Een 5 jarig meisje van de voedselbank heeft daarvan op haar verjaardag kunnen trakteren op school.

  • Met een gift van € 10,- voor een toetsenbord en muis is de computer van Bryan compleet.
  • "Laatste moest ik een spreekbeurt houden. Alles heb ik op de computer die ik van Leergeld heb gekregen, opgezocht".

Belangstelling? Stuur dan een berichtje via onze contactpagina