Vergrootglas

Homepagina

HTM-abonnement in de meivakantie

Het HTM-abonnement van Leergeld Den Haag geeft recht op gratis reizen tijdens de officiële vakanties. De meivakantie 2021 loopt van 1 mei t/m 9 mei 2021. Het reizen buiten deze periode tijdens doordeweekse dagen is voor eigen rekening.

Corona en onze dienstverlening

De Winterkledingpas, de speelgoedbon en de waardebonnen voor Sport en Cultuur en fietsen kunt u ook na de lockdown verzilveren!

We verlengen de inleverdatum, zodat u met de pas of waardebon, na de lockdown, naar de winkel kan. Het tegoed op de Winterkledingpas mag tot en met 31 mei 2021 gebruikt worden. De waardebonnen voor speelgoed, fiets of sport en cultuur blijven geldig tot minstens een maand na het einde van de lockdown.

Aangepaste bereikbaarheid

Vanwege het coronavirus ontvangen we u alleen op afspraak. Afspraak maken? Dat kan telefonisch op 070 360 1337 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u een vraag? Stel die het liefst per telefoon of via de mail. 

 

Persoonlijk langsbrengen van formulieren? Liever niet!

Inleveren of afgeven bij Leergeld kan niet vanwege de coronamaatregelen. Alleen op afspraak ontvangen wij u op ons kantoor. Wij vragen uw begrip hiervoor, in het belang van onze en uw gezondheid.