Vergrootglas

Prijsvraag

(klik op de foto voor meer info). cavia Wij kregen van kinderen veel goede ideeën via de prijsvraag. Een jury koos de meest originele ideeën uit. De bedenkers van deze ideeën kregen in de eerste twee weken van april 2017 als prijs hun eigen idee cadeau.
Voor een tweeling kochten wij twee kindersteppen. Een jongen van de tweeling had de prijsvraag ingevuld en gewonnen, maar later kwamen wij erachter dat hij nog een broer had. Uiteindelijk hebben we besloten om ook een step voor zijn tweelingbroer te halen.
De grote wens van één winnares was om een cavia te krijgen. Wij zijn met haar naar de dierenwinkel geweest en hebben daar alle benodigdheden gehaald voor de verzorging van de cavia. En om niet te vergeten hebben we een prachtige donkerbruine gladhaar cavia aangeschaft. 
De derde wens die wij hebben laten uitkomen was van een jongen. Deze jongen wilde graag een cadeaubon van de Intersport om allemaal schoolspullen, schoenen en een mooie jas aan te schaffen, zodat niemand elkaar zal pesten of uitlachen, en er geen schaamte meer hoeft te zijn. Wij hebben hem een cadeaubon van €150 gegeven, hij was er enorm blij mee.
Ten slotte hebben wij een meisje een fiets gegeven. Op dit moment kan Leergeld maximaal twee fietsen per gezin geven. Het idee van dit meisje was om ook een derde fiets per gezin te geven. Voor dit idee kreeg zij als prijs een eigen fiets.