Vergrootglas

Hulp bij activeren Schoolspullenpas

 

Activeren van de Schoolspullenpas

Via de knop "Activeren" op de homepagina kun je de pas gelijk activeren. Voor wie eerst even wil kijken hoe dat gaat, hebben we hieronder een korte uitleg geschreven. Ook hebben wij een kort filmpje  gemaakt, waarin wordt uitgelegd hoe de pas geactiveerd moet worden. (Aan het filmpje op dit moment nog gewerkt.)  Het  filmpje wordt gestart door op het plaatje van de activatiepagina te klikken.

 

Uitleg activeren Schoolspullenpas Leergeld Den Haag

wsBrief activatiecode ANTON SSP mei18 C1Heeft u de aanvraag voor de schoolspullenpas op tijd ingeleverd, dan heeft u enkele dagen geleden van Leergeld een brief gekregen met een activatiecode.  Iedereen die de aanvraagformulieren later heeft ingeleverd zal de brief met de activatiecode en de passen de komende weken ontvangen.

Enkele dagen na ontvangst van de activatiecode kunt u de Schoolspullenpassen in de brievenbus verwachten. Voordat u gaat inloggen zorgt u ervoor dat de code en de pas goed bij elkaar houdt. Let ook op dat indien u meerdere kinderen heeft, goed controleert dat een inlogcode bij het juiste kind blijft. (Laat de pas zolang mogelijk op de brief zitten, dan kunt u het best in de gaten houden voor welk kind de pas is.)

wsActivatiecode

Even wat groter een voorbeeld van een "dummy" activatiecode. U heeft voor ieder kind een afzonderlijke activatiecode. Dus pak de juiste pas erbij en lees even de uitleg voor het invullen hieronder. Controleer goed of u de juiste code voor de pas van het kind heeft. Anders lukt het activeren niet! Alles gelezen? Ga naar activatie.leergelddenhaag.nl

en vul op deze pagina alle hokjes en vakjes als volgt in:

wsBWX 471 blok1 blok2 blok3 blok4 verklaar

  • Stap 1: vul eerste de activatiecode in (hier in het voorbeeld BWX-471);
  • Stap 2: vul in het hokje na 6064 de cijfers in die staan op de achterzijde van de pas;
  • stap 3: klik op "ik verklaar hierbij akkoord te zijn...;
  • stap 4: controleer goed of u alles goed heeft ingevuld en er een vinkje staat bij "Ik verklaar";
  • stap 5: klik vervolgens op de rood/paarse  ACTIVEER knop;
  • stap 6: gefeliciteerd; het saldo staat nu op de kaart en u kunt gaan winkelen.

Leergeld video ssp 2018Een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe de activatie verloopt. Loopt het filmpje niet goed?  Dan wordt het erg druk bekeken. Stel het kijken dan uit naar een later moment. Klik op het verkleinde activatiescherm om het filmpje te bekijken.

(Instructiefilmpje via Vimeo)

Algemene gebruiksvoorwaarden

U kunt de Algemene gebruiksvoorwaarden van de Schoolspullenpas van Leergeld Den Haag bekijken door te klikken op
voorwaarden lezen

Activeren mislukt

Alles goed gelezen, maar het activeren blijft mislukken? Stuur ons dan bij voorkeur berichtje via  het formulier op de contactpagina van Leergeld Den Haag