Vergrootglas

Hulp bij activeren Schoolspullenpas

Brief activatiecode SSPHeeft u de Schoolspullenpas aangevraagd? Dan krijgt u een paar weken later een brief met een activatiecode

Enkele dagen na ontvangst van de activatiecode, krijgt u de Schoolspullenpas(sen) in de brievenbus. Hou de code en de pas goed bij elkaar. Heeft u meerdere kinderen? Zorg dat de inlogcode bij het juiste kind blijft. (Laat de pas zolang mogelijk op de brief zitten. Dan kunt u het best in de gaten houden voor welk kind de pas is.)

 

 

 

 

 

 

ActivatiecodeSSP

Links staat een voorbeeld van een activatiecode. U krijgt voor ieder kind een eigen activatiecode. Pak de juiste pas erbij en lees de uitleg voor het invullen hieronder. Controleer goed of u de juiste code voor de pas van het kind heeft. Anders lukt het activeren niet! Alles gelezen? Ga naar activatie.leergelddenhaag.nl en vul op deze pagina alle hokjes en vakjes als volgt in:

wsBWX 471 blok1 blok2 blok3 blok4 verklaar

  • Stap 1: vul eerst de activatiecode in (in dit voorbeeld BWX-471);
  • Stap 2: vul in het hokje na 6064 de cijfers die staan op de achterzijde van de pas;
  • stap 3: klik op "ik verklaar hierbij akkoord te zijn...;
  • stap 4: controleer goed of u alles goed heeft ingevuld en er een vinkje staat bij "Ik verklaar";
  • stap 5: klik vervolgens op de rood/paarse  ACTIVEER knop;
  • stap 6: gefeliciteerd; het saldo staat nu op de kaart en u kunt gaan winkelen.

Leergeld video ssp 2018Klik op de Schoolspullenpas voor een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe de activatie verloopt. 
 

Algemene gebruiksvoorwaarden

U kunt de Algemene gebruiksvoorwaarden van de Schoolspullenpas van Leergeld Den Haag bekijken door te klikken op voorwaarden lezen

Lukt het activeren niet?

Alles goed gelezen, maar het activeren blijft mislukken? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag uw volledige naam, adres en telefoonnummer vermelden). U kunt ons ook bellen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur via 070-7796135 of 070-7796136.