Vergrootglas

Wat mag ik kopen van de Schoolspullenpas?

Van de Schoolspullenpas mogen schoolspullen-, kantoorartikelen en/of gymspullen worden gekocht. Alle overige producten mogen niet met de Schoolspullenpas worden betaald. De Schoolspullenpas kan niet besteed worden in combinatie met andere producten of voedselwaren. Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken? U vindt een voorbeeld hieronder:

 1806 schoolbenodigdheden

* Let op: U mag per kind maximaal € 75 besteden aan gymspullen. Dit geldt voor kinderen in de brugklas en in het voortgezet onderwijs en mbo. Een binnenschoen is een functionele sportschoen voor binnengym, geen sneakers.

** Wat niet in de lijst staat maar wat wel gekocht mag worden: Sporthoofddoekjes, slippers voor het douchen na de gymles, inlegzool voor gymschoenen voor de verbetering van de demping en te zorgen voor een voetbed (richtprijs €15 tot €18) zijn toegestaan. Al deze artikelen vallen onder de afspraak dat er maximaal €75 aan gymspullen gekocht mag worden. Voor het thuis kunnen printen mag er ook printerpapier worden gekocht.

*** Op de schoollijst staat welke woordenboeken nodig zijn. Standaard zijn dit vooral boeken Nederlands-Engels en Engels-Nederland en Nederlands-Frans en Frans-Nederlands. Daarnaast wordt vaak gevraagd een Nederlands woordenboek aan te schaffen.