chevron-rightcloseVergrootglas search

Homepagina winterkleding 2018

wkpas2018 k2Hoera, alle kinderen van 4 tot 18 jaar (geboren tussen 1 oktober 2000 en 31 december 2014) met een geldige Ooievaarspas,  komen dit jaar in aanmerking voor de Winterkledingpas. Begin oktober viel het aanvraagformulier in de brievenbus. Kinderen tussen 4 en 12 krijgen op hun pas een tegoed van € 110. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar is het bedrag € 125.

Had u half oktober nog geen aanvraagformulier ontvangen en komt uw kind hiervoor wel in aanmerking? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Om alles goed te laten verlopen voor het verwerken van de aanvraag voor de Winterkledingpas, vragen wij u om het aanvraagformulier goed te lezen en de gegevens op de achterzijde van deze brief nauwkeurig na te kijken.

  • Zijn alle gegevens juist? Is alles naar waarheid ingevuld?
  • Kloppen sommige gegevens niet? Overschrijf de foute gegevens met een pen;
  • Stuur het aanvraagformulier ondertekend terug in de bijgesloten antwoordenvelop.

Als wij uw formulier vóór 12 oktober retour hebben ontvangen, ontvangt u de pas eind oktober. Dat is na de herfstvakantie. Ontvangen wij uw formulier later, dan krijgt u de pas enkele weken later.

  • Denk eraan: De pas moet eerst geactiveerd worden met behulp van een activatiecode en het pasnummer. U hebt dus een pas en toegestuurde activatiecode nodig. Het werkt dus iets anders dan vorig jaar. Hulp nodig?  Klik dan op "Hulp bij activeren"
  • Let op: aanvragen van de Winterkledingpas kan tot en met 5 december 2018. De tegoeden op de Winterkledingpassen zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Meer infoActiverenSaldocheckHulp bij activerenWinkelsVeelgestelde vragen

Vragen over de Winterkledingpas? Van maandag t/m donderdag is Leergeld van 9.00 - 12.30 uur bereikbaar op tel.: 070-7796135 of 070-7796136. U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leergeld Den Haag kan u niet helpen bij een versnelde afhandeling van een Ooievaarspasaanvraag. Dit kan alleen bij de afdeling Ooievaarspassen van de Gemeente Den Haag (klik hier om direct naar de Gemeentepagina te gaan)