Vergrootglas

Homepagina winterkleding 2019

wkpas2018 k2Hoera, alle kinderen van 4 tot 18 jaar (geboren tussen 1 oktober 2001 en 31 december 2015) met een geldige Ooievaarspas kunnen de Winterkledingpas ontvangen. In de week van 23 september valt het aanvraagformulier in uw brievenbus. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar krijgen een pas met een tegoed van € 125. Voor kinderen vanaf 12 jaar tot en met 17 jaar is het bedrag € 140.

Hebt u half oktober nog geen aanvraagformulier ontvangen en heeft uw kind een actieve Ooievaarspas? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dat kan van maandag t/m donderdag tussen 9.00 - 12.30 uur op telefoonnummer 070-7796135 of 070-7796136.

Met de Winterkledingpas kunt u winterjassen, kleding, schoenen en winterse accessoires voor de kinderen kopen. Ook is het mogelijk dat er met de pas trainingspakken en joggingbroeken worden gekocht.

Voetbalspullen, tennisspullen, zwemspullen e.d. kunnen niet worden aangeschaft met de pas maar wel door dit aan te vragen bij Leergeld (Sport & Cultuur). Ook kan er geen make-up en kunnen er geen tassen en sieraden mee worden gekocht.

Neem uw kind(eren) mee naar de winkel als u kleding gaat kopen. Kunnen ze meteen de kleding passen.

Digitaal aanvragen?

Net als bij de Schoolspullenpas kunt u de Winterkledingpas digitaal aanvragen. Op het aanvraagformulier staat de website en de web-inlogcode die u nodig hebt. U gaat naar de website en vult de gegevens in die worden gevraagd. Lees eerst de voorkant en achterkant van het aanvraagformulier goed door vóórdat u de aanvraag doet.

  • Aanvragen via de website hebben het voordeel dat wij u sneller kunnen helpen aan een Winterkledingpas;
  • In dat geval heeft u de Winterkledingpas(sen) al medio oktober in huis!
  • En...het is veel beter voor het milieu!

  • Let op: bent u verhuisd, of klopt het adres niet, kies dan bij de vraag of het adres klopt op nee. U krijgt dan een pagina waar u de goede gegevens kunt invullen
  • Dat is ook zo als in het overzicht kinderen met een geldige Ooievaarspas ontbreken. Kies ook nee en vul de naam van het ontbrekende kind in.

De aanvraag opsturen?

Dat kan nog steeds. Kijk of alles goed op de achterkant van het aanvraagformulier staat. Niet vergeten uw telefoonnummer en mailadres in te vullen en uw handtekening te zetten. Gebruik de bijgesloten antwoordenvelop om het formulier op te sturen naar Leergeld.

Hebt u hulp nodig bij de digitale aanvraag van de Winterkledingpas?

filmpje1
Klik dan hiernaast op de foto.


 

 

 

 

Als wij uw formulier vóór 10 oktober terug hebben, ontvangt u de Winterkledingpas in de herfstvakantie. Ontvangen wij uw formulier later, dan krijgt u de pas enkele weken later. Klik 'Meer info' hieronder om de datums te zien waarop de passen op de deurmat vallen.

  • Denk eraan: De pas moet eerst geactiveerd worden met de activatiecode en het pasnummer. De activatiecode krijgt u apart opgestuurd (twee dagen eerder dan de Winterkledingpas). Hulp nodig?  Ga dan naar "Hulp bij activeren". Misschien kunt u daar uw antwoord vinden. 
  • Let op: aanvragen van de Winterkledingpas kan tot en met 6 december 2019. De tegoeden op de Winterkledingpassen zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Meer infoActiverenSaldocheckHulp bij activerenWinkels

Vragen over de Winterkledingpas? Maandag, woensdag en donderdag is Leergeld van 9.00 - 12.30 uur bereikbaar; op dinsdag van 13.00 -16.30 uur op tel.: 070-7796135 of 070-7796136.

U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leergeld Den Haag kan u niet helpen bij een versnelde afhandeling van een Ooievaarspasaanvraag. Dit kan alleen bij de afdeling Ooievaarspassen van de Gemeente Den Haag (klik hier om direct naar de Gemeentepagina te gaan)