Vergrootglas

 

Activeren van Winterkledingpas

Via de knop "Activeren" op de homepagina kunt u de pas gelijk activeren. Voor wie eerst even wil kijken hoe dat gaat, hebben we hieronder een korte uitleg geschreven. Ook hebben wij een kort filmpje  gemaakt, waarin wordt uitgelegd hoe de pas geactiveerd moet worden. Het  filmpje wordt gestart door op het plaatje van de activatiepagina te klikken.

Uitleg activeren Winterkledingpas Leergeld Den Haag

act code 2018 wk briefHeeft u de aanvraag voor de Winterkledingpas op tijd ingeleverd, dan krijgt  u enige tijd later van Leergeld een brief met een activatiecode. Deze ziet eruit als het plaatje links.  Iedereen die de aanvraagformulieren later heeft ingeleverd, zal de brief met de activatiecode en de passen ook later ontvangen.

Enkele dagen na ontvangst van de activatiecode kunt u de Winterkledingpassen in de brievenbus verwachten. Voordat u gaat inloggen op de activatiepagina zorgt u ervoor dat de code en de pas goed bij elkaar houdt. Let ook op dat indien u meerdere kinderen heeft, goed controleert dat een inlogcode bij het juiste kind blijft. (Laat de pas zolang mogelijk op de brief zitten, dan kunt u het best in de gaten houden voor welk kind de pas is.)

act code 2018 2

Even wat groter een voorbeeld van een "dummy" activatiecode. U krijgt voor ieder kind een afzonderlijke activatiecode. Dus pak de juiste pas erbij en lees even de uitleg voor het invullen hieronder. Controleer goed of u de juiste code voor de pas van het kind heeft. Anders lukt het activeren niet! Alles gelezen? Ga naar activatie.leergelddenhaag.nl/winterkleding en vul op deze pagina alle hokjes en vakjes als volgt in:

act pagina wk 2018

  • Stap 1: vul eerst de activatiecode in. Hier in het voorbeeld 123-ABC; (let op eerst de cijfers, een streepje en dan de letters)
  • Stap 2: vul in het hokje ná 6064 de cijfers in die staan op de achterzijde van de pas;
  • stap 3: klik op "Ik verklaar hierbij akkoord te zijn...;
  • stap 4: controleer goed of u alles goed heeft ingevuld en er een vinkje staat bij "Ik verklaar";
  • stap 5: klik vervolgens op de rood/paarse  ACTIVEER knop;
  • stap 6: gefeliciteerd; het saldo staat nu op de kaart en u kunt gaan winkelen.

Activeren mislukt

Alles goed gelezen, maar het activeren blijft mislukken? Stuur ons dan bij voorkeur berichtje via  het formulier op de contactpagina van Leergeld Den Haag