Vergrootglas

Activeren Winterkledingpas 2022


act code 2018 wk brief
Heeft u de Winterkledingpas aangevraagd? Dan krijgt  u een paar weken later een brief met een activatiecode. Deze ziet eruit als het plaatje links. 

Enkele dagen na ontvangst van de activatiecode, krijgt u de Winterkledingpassen in de brievenbus. Hou de code en de pas goed bij elkaar. Heeft u meerdere kinderen? Zorg dat de inlogcode bij het juiste kind blijft. (Laat de pas zolang mogelijk op de brief zitten. Dan kunt u het best in de gaten houden voor welk kind de pas is.)

 

   

 

 

 

 

 

act code 2018 2Een voorbeeld van een activatiecode. U krijgt voor ieder kind een aparte activatiecode. Dus pak de juiste pas erbij en lees de uitleg voor het activeren hieronder. Controleer goed of u de juiste code voor de pas van het kind heeft. Anders lukt het activeren niet! Alles gelezen? Ga naar activatie.leergelddenhaag.nl en vul op deze pagina alle hokjes en vakjes als volgt in: 

act pagina wk 2021

  • Stap 1: vul eerst de activatiecode in. Hier in het voorbeeld 123-ABC; (let op eerst de cijfers, een streepje en dan de letters)
  • Stap 2: vul in het hokje ná 6064 de cijfers in die staan op de achterzijde van de pas;
  • stap 3: klik op "Ik verklaar hierbij akkoord te zijn...;
  • stap 4: controleer goed of u alles goed heeft ingevuld en er een vinkje staat bij "Ik verklaar";
  • stap 5: klik vervolgens op de groene ACTIVEER knop;
  • stap 6: gefeliciteerd; het saldo staat nu op de kaart en u kunt gaan winkelen. 

Activeren mislukt

Alles goed gelezen, maar het activeren blijft mislukken? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag uw contactgegevens vermelden: adres, naam van kind(eren) en geboortedatum)