Vergrootglas

Activeren Winterkledingpas 2021


act code 2018 wk brief
Heeft u de Winterkledingpas aangevraagd? Dan krijgt  u een paar weken later een brief met een activatiecode. Deze ziet eruit als het plaatje links. 

Enkele dagen na ontvangst van de activatiecode, krijgt u de Winterkledingpassen in de brievenbus. Hou de code en de pas goed bij elkaar. Heeft u meerdere kinderen? Zorg dat de inlogcode bij het juiste kind blijft. (Laat de pas zolang mogelijk op de brief zitten. Dan kunt u het best in de gaten houden voor welk kind de pas is.)

 

   

 

 

 

 

 

act code 2018 2Een voorbeeld van een activatiecode. U krijgt voor ieder kind een aparte activatiecode. Dus pak de juiste pas erbij en lees de uitleg voor het activeren hieronder. Controleer goed of u de juiste code voor de pas van het kind heeft. Anders lukt het activeren niet! Alles gelezen? Ga naar activatie.leergelddenhaag.nl/winterkleding  en vul op deze pagina alle hokjes en vakjes als volgt in: 

act pagina wk 2021

  • Stap 1: vul eerst de activatiecode in. Hier in het voorbeeld 123-ABC; (let op eerst de cijfers, een streepje en dan de letters)
  • Stap 2: vul in het hokje ná 6064 de cijfers in die staan op de achterzijde van de pas;
  • stap 3: klik op "Ik verklaar hierbij akkoord te zijn...;
  • stap 4: controleer goed of u alles goed heeft ingevuld en er een vinkje staat bij "Ik verklaar";
  • stap 5: klik vervolgens op de groene ACTIVEER knop;
  • stap 6: gefeliciteerd; het saldo staat nu op de kaart en u kunt gaan winkelen. 

Activeren mislukt

Alles goed gelezen, maar het activeren blijft mislukken? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag uw contactgegevens vermelden: adres, naam van kind(eren) en geboortedatum)