chevron-rightcloseVergrootglas search

Schoolspullenpas 2018

 

Het project Schoolspullenpas van Leergeld Den Haag is weer van start gegaan. De aanvraagformulieren voor de Schoolspullenpas zijn verstuurd in mei en juni. Indien wij uw formulier voor 16 juli in bezit hebben, ontvangt u de Schoolspullenpas in de eerste weken van augustus. Is uw formulier later bij Leergeld binnen gekomen, dan krijgt u de Schoolspullenpas enkele weken later. Na 1 september nemen wij geen aanvragen meer in behandeling.

Kijk ook eens op de volgende pagina's:  Meestgestelde vragen en Veelgestelde vragen

Let op!!!

Voordat u de Schoolspullenpas ontvangt, krijgt u eerst een activatiecode toegestuurd via de post. Bewaar de activatiecode goed. Deze heeft u nodig om de Schoolspullenpas te activeren via activatie.leergelddenhaag.nl

De Schoolspullenpassen kunt u gebruiken tot en met 30 september 2018. Na deze datum vervallen alle tegoeden op de passen!

 1805 design SSP 2018

Vragen over de Schoolspullenpas? Van maandag t/m donderdag is Leergeld van 9.00 - 12.30 uur bereikbaar op: tel.: 070-7796135 of 070-7796136. U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.