Skip links

Steun Leergeld Den Haag

Zoekt u als particulier of als bedrijf een goed doel om te steunen? Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? We komen graag met u in contact. Hoe u ons kunt steunen? Dat leggen we hieronder uit.

Lieve mensen Leergeld Den Haag licht blauw

Als particulier

Wilt u uw verjaardag vieren met een eenmalige donatie? Zo helpt u dat kinderen uit minimagezinnen mee kunnen doen. Ook kunt u vaste donateur worden met een maandelijkse bijdrage. Bedragen, klein of groot, kunt u overmaken op rekening NL47RABO0135123313 op naam van Stichting Leergeld Den Haag. Vermeld daarbij ‘gift’.

Leergeld Den Haag heeft enorm geholpen

Ik dank alle personeel en de mensen die de stichting staande houden enorm. Stichting Leergeld Den Haag heeft mijn broertjes en zusjes enorm veel geholpen en daar ben ik zo dankbaar voor.

Ik hoop dat ik in de toekomst vaker een gift kan sturen naar de bankrekening die staat vermeld op de website. Nogmaals bedankt namens alle kinderen.

Muhammed

Als bedrijf

Is uw bedrijf graag maatschappelijk betrokken? Bijvoorbeeld vanwege een jubileum, personeelsfeest of een evenement? Met uw gift levert u een belangrijke bijdrage. Kinderen uit gezinnen met weinig geld kunnen meedoen! U kunt een gift overmaken op rekening NL47RABO0135123313 ten name van Stichting Leergeld Den Haag onder vermelding van gift.

Behulpzaam en effectieve organisatie

Mijn zoon is met zeer goede cijfers toegelaten tot de universiteit, en gaat aanstaande maandag officieel naar de universiteit.

In de loop der jaren heeft mijn kind geprofiteerd van de steun die uw organisatie ons heeft gegeven, waardoor hij zich meer op zijn studie kan concentreren en zijn studie kan afronden. We zullen uw vriendelijkheid en deugdzaamheid altijd in onze harten herinneren en ons aanmoedigen om in de toekomst gepaste bijdragen en beloningen aan de samenleving te leveren.

Leergeld Den Haag is de meest behulpzame en effectieve organisaties die we zijn tegengekomen om kansarme en arme groepen in de samenleving te helpen. Hierbij wil ik mijn oprechte respect betuigen aan alle hardwerkende vrijwilligers van uw organisatie!

Moeder Xi

Als vrijwilliger

Leergeld Den Haag heeft voor diverse projecten vrijwilligers nodig. Draagt u Leergeld Den Haag een warm hart toe en wilt u zich inzetten om alle kinderen mee te laten doen? Stuur ons een mail (info@leergelddenhaag.nl) onder vermelding van ‘vrijwilliger’. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Giften in natura

U kunt als bedrijf of particulier ook een gift in natura geven, zoals computers of laptops. Deze worden nagekeken, schoongemaakt en getest. Uw computer of laptop krijgt dan een tweede leven. Een kind kan weer zijn huiswerk maken en raakt niet achterop.

GEEN KIND MAG ZICH ARM VOELEN!

DE REALITEIT IS DAT 19.000 HAAGSE KINDEREN OPGROEIEN IN ARMOEDE.

WIJ HELPEN ZE: MET EEN FIETS, COMPUTER, SCHOOLSPULLEN OF WINTERKLEDING.

KOMT U NET ALS LEERGELD DEN HAAG IN ACTIE TEGEN KINDERARMOEDE?

UW STEUN IS ONBETAALBAAR VOOR HUN TOEKOMST.