Vergrootglas

Computerset / computerreparatie

Is uw kind 5 of ouder en nog geen 18? Heeft het een Haagse Ooievaarspas?  Dan komt uw kind in aanmerking voor een PC van Leergeld Den Haag. Wilt u meer weten over de computersystemen? Klik dan eerst op "meer info".  De PC's zijn zo ingericht dat deze vooral goed bruikbaar zijn voor schoolwerk. Voor een goede werking is een internetaansluiting noodzakelijk. Voor een computerset inclusief een 17 inch TFT- monitor betaalt u een eigen bijdrage van € 30,-

Waarom een computer?

Om kinderen goed te kunnen laten leren, is het belangrijk dat ze in ieder geval een computer hebben. Daarmee kunnen zij meedoen op school, informatie uitwisselen met hun vrienden, spreekbeurten voorbereiden en werkstukken maken en lekker spelen.. Daarom kunt u bij Leergeld terecht voor het aanvragen van een computer. Lees hier meer over de computer die u kunt verwachten.

Woont u in Den Haag en kan uw kind niet meedoen aan activiteiten op school of daarbuiten, omdat u dat niet kunt betalen? Dan kan Leergeld u helpen. Leergeld is er voor alle schoolgaande kinderen van 5 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen (tot maximaal 130% van het wettelijk sociaal minimum). De praktische hulp van Leergeld zorgt ervoor dat ook uw kind mee kan blijven doen met z'n leeftijdsgenootjes. Samengevat:

Hoe kom ik aan een computer ?

  • Heb je geen goede PC voor jouw schoolwerk ?
  • Zit je op een Basisschool, het SO of op het Voortgezet onderwijs?
  • Ben je in het bezit van een Ooievaarspas ?
  • Ben je 5 jaar of ouder en nog geen 18?
  • Woon je in Den Haag?

Als je alle vragen kunt beantwoorden met 'ja', kun je bij Leergeld Den Haag een PC aanvragen.

Naar het computer aanvraagformulier