Vergrootglas

Doneren aan Leergeld

Draagt u Leergeld een warm hart toe en wilt u zich inzetten om alle kinderen mee te laten doen? Dan kunt u ons op verschillende manieren helpen: als donateur, met losse giften of zelf een sponsoractie bedenken waarmee u geld inzamelt voor Stichting Leergeld. Of u nu bedrijf bent of particulier.

  • Met een donatie aan Leergeld Den Haag - bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum, personeelsfeest of evenement - levert uw organisatie een belangrijke bijdrage om kinderen uit gezinnen met een krappe beurs mee te laten doen! U kunt het bedrag overmaken op rekening   NL47RABO0135123313  ten name van Stichting Leergeld Den Haag, onder vermelding van gift. Veel organisaties zijn u al voorgegaan zoals Specsavers, Assistant 2 en Zo Kinderopvang.
  • U kunt Leergeld als bedrijf ook een gift in natura geven. Voorbeelden hiervan zijn: het Mondriaan college schenkt computers voor het PC project, het Parkhotel organiseert voor de kinderen een kerstdiner, Toys XL geeft een forse korting op het speelgoed voor Jarige Job.
  • Ook met naamsbekendheid zijn we erg blij. Wilt u helpen om de bekendheid van Leergeld te vergroten? Plaats dan het logo van Leergeld op uw site met een link naar Leergeld.
  • Zelf in actie komen voor Leergeld en samen een mooi bedrag doneren? Bijvoorbeeld door geld in te zamelen of je te laten sponsoren?

Door op het logo van Leergeld Den Haag te klikken kunt u dit downloaden : LOGO 300
Als u dit gebruikt voor uw website, willen wij dat graag even weten.
Een kort mailtje is hiervoor voldoende.

ANBI - Leergeld is door de belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. Giften aan Leergeld Den Haag zijn aftrekbaar van de belasting, mits het totaal van uw giften aan instellingen van algemeen belang tussen de 1% en 10% van uw (verzamel)inkomen blijft, met een minimum van € 60,-.