Vergrootglas

Winterkleding 2020

wkpas2018 k2

Kinderen van 4 tot 18 jaar (geboren tussen 1 oktober 2002 en 31 december 2016) kunnen de Winterkledingpas aanvragen.

U krijgt het aanvraagformulier in de week van 25 september per post.

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar hebben recht op €125. Voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar is het bedrag €140. Uw kind moet wel een geldige, actieve Ooievaarspas hebben. 

Geen aanvraag ontvangen?

Hebt u half oktober nog geen aanvraagformulier ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Bel ons op: 070-7796135 of 070-7796136.

Wat kunt u kopen met de Winterkledingpas?

  • winterjas, kleding, schoenen en winterse accessoires voor de kinderen;
  • trainingspak en joggingbroek.

Wat kunt u NIET kopen met de pas?

  • voetbaltenue, tennisspullen of zwem-/badkleding. (Deze artikelen kunt u aanvragen bij Leergeld, zie onder Sport & Cultuur).
  • make-up, tassen en sieraden.

Digitaal aanvragen

U kunt de Winterkledingpas digitaal aanvragen. Dit doet u op onze website met de web-inlogcode in het aanvraagformulier. Die inlogcode staat rechts op het aanvraagformulier. Vul alle vragen in op de website. Lees eerst de voorkant en achterkant van het aanvraagformulier goed door. Pas daarna doet u de aanvraag.

Voordelen van digitaal aanvragen, via de website

  • Wij helpen u sneller aan een Winterkledingpas;
  • U heeft de Winterkledingpas(sen) eerder in huis;
  • Het is beter voor het milieu.

  • Let op: bent u verhuisd, of klopt het adres niet? Kies dan bij de vraag [klopt uw adres?] nee. U krijgt dan een pagina waar u de goede gegevens kunt invullen
  • Ontbreken er in het overzicht kind(eren) met een geldige Ooievaarspas? Kies ook nee en vul de naam van het ontbrekende kind in.

Aanvraag opsturen

Dat kan ook. Controleer of de informatie op de achterkant van het aanvraagformulier goed is. Vergeet niet om uw telefoonnummer en mailadres in te vullen. Zet uw handtekening! Stuur het formulier naar Leergeld Den Haag met de bijgesloten antwoordenvelop. Een postzegel is niet nodig.

Stuur het aanvraagformulier vóór 8 oktober terug. U ontvangt de Winterkledingpas dan in de herfstvakantie. Ontvangen wij uw formulier later, dan krijgt u de pas enkele weken later. Activeer eerst de pas met de activatiecode en het pasnummer. De activatiecode krijgt u apart opgestuurd (twee dagen eerder dan de Winterkledingpas). Hulp nodig?  Ga dan naar "Hulp bij activeren" (zie de knop naast de foto).   

Let op: aanvragen van de Winterkledingpas kan tot en met 7 december 2020. Het tegoed op de Winterkledingpas is geldig tot en met 31 december 2020.

Hulp nodig bij de digitale aanvraag?

filmpje1
Klik dan hiernaast op de foto.    

Meer infoActiverenSaldocheckHulp bij activerenWinkels

U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u ons mailt; vermeld dan adres, postcode, volledige naam en geboortedatum van uw kind.