Skip links

Copiatek en Leergeld Den Haag gaan samenwerken

Door externe veranderingen zocht Leergeld Den Haag naar een partner om dit specialistische werk voort te zetten. Copiatek is hiervoor geselecteerd.

Copiatek foto 1

Dankbaar voor deze mooie kans.

Copiatek werkt al jaren samen met verschillende Leergelden door heel Nederland. Het bedrijf zamelt afgeschreven computers en laptops in, knapt deze op en levert ze aan particulieren. Dit zijn onder andere gezinnen die een beroep doen op de verschillende Leergeld-afdelingen. Ruim 20 jaar zorgde Leergeld Den Haag zelf voor het inzamelen en weer in goede staat brengen van computers voor Haagse kinderen. Door externe veranderingen zocht Leergeld Den Haag naar een partner om dit specialistische werk voort te zetten. Copiatek is hiervoor geselecteerd.

Op 25 augustus 2022 ondertekenden Charlie Ortega (directeur Leergeld Den Haag) en Mahdi Tavafi (business manager Copiatek het contract onder de samenwerking. Op 6 september werd er een feestje gevierd met de collega’s van de twee organisatie. De dag erop bezorgde Copiatek de eerste computers voor Leergeld Den Haag.

"We zijn Leergeld Den Haag heel dankbaar voor deze mooie kans en zijn ook erg onder de indruk van de mensen die er werken. Stuk voor stuk zijn de collega’s van Leergeld Den Haag heel betrokken en hebben veel passie voor het werk dat ze doen. Dit hebben we gemerkt bij de overdracht en het oog voor detail dat ze hebben. Het gaat zeker een heel fijne samenwerking worden!"


Eerste bezorging Copiatek
Eerste bezorging van computers door Copiatek